Vervoer

Taxiregiecentrum
Het Taxiregiecentrum is een initiatief van verschillende samenwerkende taxibedrijven in de regio Drenthe. Het doel is om de coördinatie van het taxivervoer tijdens grote evenementen of bij uitgaansgelegenheden efficiënter te laten verlopen.

Sneller, efficiënter en goedkoper
Tijdens evenementen zoals Retropop of de Gouden Pijl willen veel mensen graag met de taxi gebracht en gehaald worden. Dat zorgt op de dag van het evenement voor veel drukte bij de taxibedrijven. Dat kan beter. Als u uw taxirit van te voren bij het Taxiregiecentrum reserveert (de heenreis) dan kunnen alle ritten goed ingepland worden en zal het vervoer een stuk soepeler verlopen. Omdat er geen taxi’s voor niets rijden of dubbel gereserveerd worden, zal uw rit uiteindelijk ook goedkoper worden.

De terugreis per taxi verloopt bij grote evenementen soms nogal chaotisch. Er zijn vaak lange wachttijden. Samen met de organisatie kan het taxiregiecentrum ook uw terugrit efficiënter laten verlopen. Omdat het taxiregiecentrum met verschillende taxibedrijven samenwerken, is er een betere coördinatie van de nachtritten, zodat u sneller weer thuis bent.

Bestel hier je taxi: www.taxiregiecentrum.nl